De kaart

Kies een lekker gerechtje met wellicht een lekker glas wijn of een speciaal biertje erbij.
Maak zo zelf uw eigen lekkernij door meerdere gerechtjes te kiezen. En daarna wellicht een heerlijke steak of een ander hoofdgerecht.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor het verrassingsmenu.
Proef, combineer en geniet.

Lunch

Natuurlijk kunt u ook bij ons heerlijk lunch. Indien het weer toelaat lekker uiten in het zonnetje op ons terras of overkapping.

U kunt kiezen uit de verschillende gerechtje die we voeren om zo een eigen lekkernij samen te stellen, maar natuurlijk hebben we ook de klassieke lunch gerechten.

[/col]

 

—–

Gerechten

Gerechten

Kies een lekker gerechtje met wellicht een mooi glas wijn of één van de 19 biertjes die we serveren. Daarna bijvoorbeeld een lekkere steak. Of meerdere gerechtjes om zo een lekkernij samen te stellen naar uw eigen smaak. Proef, combineer en geniet.

Daarnaast hebben we ook een verrasingsmenu, diverse hoofdgerechten in vlees, vis of vegetarisch. Of een heerlijke sappige steak.

Dit serveren we voor zowel lunch als diner. Voor de lunch hebben we ook nog steeds de vertrouwde gerechten. Zoals de uitsmijter, broodje en salade carpaccio, ons truffeluurtje, clubsandwich enz.

Nice to (M)eat

Nice to (M)eat

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

 

 

 

Bar-kaart

Bar-kaart

Alleen Wat drinken? Dat kan natuurlijk ook. Hieronder staat een selectie van de mooiste drankjes. Tevens kunt u er wat lekkers bij nuttigen.

 

Nagerechten

Nagerechten